cloudOver tekst is een heleboel te vertellen!

Want daar gaat het nu over. Sander Otter is een creatieve tekstschrijver die ook nog eens het talent heeft dit op geloofwaardige wijze te vertellen. Uiteraard kan dit op een zakelijke wijze, maar afhankelijk van de doelgroep kan dit ook creatief en speels!

Dat is handig natuurlijk, maar waar past dat in de bedrijfsmatige aanpak?

Bijvoorbeeld in de aanvraag van de domeinnaam. Vaak is het zo dat de begeerde/gewensde naam niet meer beschikbaar is. Dan zal er toch nagedacht moeten worden over een goed alternatief. Ik sta bekend om mijn creatieve "aldannietgeniale" ingevingen!

Zoekmachines

Maar ook in de moderne zoekmachinewereld wordt er verlangt dat je het internet "vervuild" met stukken tekst die relevante informatie bevatten en bij voorkeur naar jouw website wijzen. Ook dan is het handig een blogger in te huren die de doelgroep weet te raken.

Leesbaar

Over de oogbewegingen van de gemiddelde internet lezer is veel onderzoek gedaan. Wat valt het meestal op op een webpagina en waar wordt het eerst naar gekeken. Allerhande trucjes die maken dat uw pagina wel makkelijk leest.

Maar

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ik nuttige informatie om kan zetten in lekker leesbare tekst zodat uw website als plezierig en informatief ervaren wordt!

Op dit moment hapert mijn gezondheid en is het niet te zeggen of ik opdrachten tot een goed einde breng. Het zijn een beetje dagkoersen die ik zelf soms ook niet goed kan inschatten. Mocht je desalniettemin de gok willen aangaan... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de ervarenspreker  of op de vluchtstrook. Alle creatieve websites waar ik lekker met tekst speel!

Ga akkoord met mijn privacybeleid Of lees hoe het precies in elkaar zit!